AdobeStock_561814194

Flexibiliteten med ARC Solutions lösningar

AdobeStock_238429637-1

Flexibiliteten med ARC Solutions lösningar

Ett team med över 100 års erfarenhet inom protetik

ARC Solutions är specialiserat på tillverkning av individanpassad implantatprotetik. Med ett åtagande för kvalitet och en hängivenhet för att säkerställa pålitlig leverans har vi etablerat oss som en framträdande aktör inom branschen och en dedikerad partner.

Kontakta oss

Vårat motto

Som kund hos ARC Solutions har ni alltid tillgång till personlig service med omfattande erfarenhet inom tandvård och industriell teknik.

Vi brinner för att hjälpa er och lösa era problem. De personer som hjälper er är lösningsorienterade, nyfikna och uppmärksamma på ny teknologi.

Vi är stolta över de produkter vi levererar och vi arbetar alltid aktivt för att stärka våra kundrelationer. Vi utökar ständigt vårt sortiment så att våra kunder kan ha en smidig och bekymmersfri vardag.

Produkter och Service

ARC Distanser

Vår specialitet ligger inom precisionfrästa implantat distanser med hjälp av avancerade tekniker. Vi erbjuder högkvalitativa alternativ i titan, koboltkrom och zirkonia, och säkerställer hållbarhet, estetik och prestanda för att uppfylla de unika kraven hos tandvårdspersonal och patienter.

Tillgängliga för de vanligaste implantatsystem.

ARC Implantat broar 

Våra broar säkerställer en idealisk passform och funktionalitet, och erbjuder både raka och vinklade skruvkanaler för förbättrad bekvämlighet och anpassningsbarhet i implantatbehandlingar.

Tillgängliga för de vanligaste implantatsystem.

ARC Skena

Genom att utnyttja 3D-fildata använder vi avancerade precisionfrästekniker för att skapa ARC-skenor med enastående precision och sömlös integration. Vårt skickliga team tillverkar dessa skenor med hjälp av transparent polymetylmetakrylat (PMMA)-material, vilket säkerställer exceptionell noggrannhet och en felfri passform för optimala patientresultat.

Komponenter

Vi erbjuder ett brett urval av labbskruvar som är kompatibla med både original kopplingar och ARC-vinklade skruvsäten. Dessa labbskruvar är utformade och tillverkade enligt de högsta standarderna, vilket säkerställer en smidig integration och optimal prestanda för dina implantatrestaureringar.

Dessutom erbjuder vi icke-ingripande labbcylindrar för de vanligaste implantatsystemen.

Ladda upp dina digitala filer här.

Nedladdningar

Nedladdningar

CU5

Kontakta oss