AdobeStock_250059223

Om oss

Vi är er pålitliga partner för högkvalitativa implantatlösningar. Med över 16 års erfarenhet av att individanpassad implantatprotetik av premium material, är vi engagerade i att leverera enastående service och enastående resultat. Vår expertis är att hjälpa er att förstärker erat rykte inom implantat restaureringar.

Etablerat i Helsingborg 2016, har vi samlar ett team av kunniga yrkespersoner med omfattande erfarenhet från ledande svenska fräsningscenter och global tillverkning av CAD/CAM. Vi är specialiserade på tillverkning av skräddarsydda implantatprotetik produkter med stöd av vår expertis inom produktion och forskning och utveckling.

I januari 2018 anslöt sig ARC Solutions till det Neoss Group, ett steg som har gett oss möjlighet att förbättra och stärka vårt produktsortiment. Detta partnerskap har skapat nya möjligheter för tillväxt och expertis och möjliggjort att vi kan ligga i framkant av nya teknologier samtidigt som vi behåller vårt starka åtagande för kvalitet.

Vårat löfte

Som kund hos ARC Solutions har ni alltid tillgång till personlig service med omfattande erfarenhet inom tandvård och industriell teknik.

Vi brinner för att hjälpa er och lösa era problem. De personer som hjälper er är lösningsorienterade, nyfikna och uppmärksamma på ny teknologi.

Vi är stolta över de produkter vi levererar och vi arbetar alltid aktivt för att stärka våra kundrelationer. Vi utökar ständigt vårt sortiment så att våra kunder kan ha en smidig och bekymmersfri vardag.

Vi på ARC Solutions

KRISTOFER FRICK

HAZJA LUQMAN

LINNEA BENGTSSON

JONAS KASK

NIKLAS GUSTAVSSON

MOSTAFA FAKHRO

PATRICK HANSSON

TIM PERSSON

TAHER CHEHADE

MOHAMMAD NASHED